Werkwijze

  • Vrijblijvend kennismakings/intakegesprek
  • Offertetraject
  • Opdrachtbevestiging
  • Uitvoering opdracht
  • Evaluatie

Omdat geen opdracht gelijk is en wij graag maatwerk leveren, bieden wij u een aantal mogelijkheden voor het uitvoeren van uw opdracht. Een combinatie van onderstaande is altijd bespreekbaar.

In het intakegesprek bespreken wij graag wat voor u de meest gunstige mogelijkheid is.

Detachering (Interim)
Bij tijdelijke ondersteuning of uitbreiding van uw HR activiteiten biedt OKE Training en Advies een adequate invulling bij u op kantoor.

Consultancy
Indien u een concrete HR adviesopdracht heeft voor een vooraf gespecificeerd aantal uren, geeft OKE Training en Advies u graag een gedegen advies.

Abonnement
Indien u verwacht regelmatig HR advies te willen inwinnen, kunt u een abonnement met OKE Training en Advies afsluiten en reserveren wij tijd voor u. U kunt hierbij denken aan het inhuren van HR expertise voor een dagdeel per maand.

De invulling van de contactmomenten en de locatie vindt in overleg plaats.

Strippenkaart
U denkt af en toe een bepaald aantal uren HR advies nodig te hebben, maar u kunt van te voren niet inschatten hoeveel en wanneer, dan is de strippenkaart een goede oplossing voor u. U koopt deze kaart, met een vooraf bepaald aantal uren. De contactmomenten (per telefoon, e-mail of persoonlijk) worden, per kwartier, in mindering gebracht op uw totale tegoed.

Voor meer informatie of een afspraak, neem contact met ons op.