NieuwsNLP Master Practitioner

Op 1 juli 2012 heeft Josien haar Master NLP titel behaald.

NLP Practitioner Training

Op 15 januari jl. is Josien Dekker gecertificeerd voor de NLP (Neuro Linguistic Programming)Practitioner Training. In maart gaat zij verder met de NLP Master Practitioner Training.

Handig boekhoudprogramma

Voor alle zelfstandigen kan ik het online boekhoudprogramma van Acumulus aanraden. Hierdoor heb je geen boekhouder meer nodig! De helpdesk is snel, kundig en erg goed bereikbaar (ook in de avonduren). Voor een voorproefje of registratie, ga naar Acumulus.

Boek: De wereld van de Arbeidsbemiddeling

Recent is het boek, De wereld van Arbeidsbemiddeling, uitgekomen, geschreven door Ilonka Dorrepaal en Mirjam Weima-Oberink. Het boek geeft een helder en compleet beeld van de totale wereld van arbeidsbemiddeling. Naast de taken, rollen en het speelveld van een arbeidsbemiddelaar beschrijft dit boek de werkwijze van alles soorten bemiddelingsbureaus. De auteurs schetsen een duidelijk beeld van de arbeidsmarkt, arbeidsmarktcommuncicatie annor 2010 en het commerciele traject dat voorafgaat aan het invullen van een concrete vacature. Het boek sluit af met een hoofdstuk ver wet- en regelgeving. Voor iedereen die als consultant, intercedent of recruiter aan het werk gaat of al is, is dit boek een echte aanrader!

Lancering website

Vandaag is de officiële lancering van de nieuwe website van OKE Training en Advies. Op deze site vindt u alle informatie over het adviesbureau voor gedegen HR advies, Coaching en Training. Bij OKE Training en Advies komen uw wensen op het gebied van HR advies, Training en Coaching tot bloei! Graag horen wij wat u van de site vindt!

Yogaweekend in Friesland

OKE Training en Advies organiseert een yoga weekend in Friesland op 16, 17 en 18 juli a.s. Dit weekend staat in het teken van Ontspanning, Kracht en Energie. Het motto van dit weekend is: "Kom tot bloei, je ben het waard". Voor het volledige programma, of inschrijving, neem contact op! Inschrijven kan tot en met 6 juli a.s.
Lees vorige berichten...