Achtergrond

Josien Dekker studeerde af in 1998 in de richting Personeel en Arbeid. Sindsdien werkte zij in verscheidene HR-functies,vanaf 2005 op interim basis, voor verschillende opdrachtgevers in profit en non profit. Tevens werkte Josien drie jaar als docent/trainer bij de Academie van Human Resources, opleiding Personeel en Arbeid van de Haagse Hogeschool. Momenteel geeft zij freelance trainingen op het gebied van gespreksvoering en mobiliteit bij verschillende instanties. Daarbij is zij zelfstandig coach.

Josien is opgeleid als transformationeel coach (instituut Orbis) en is gecertificeerd yoga docent (bij Sivananda Yoga Vendanta Centres). In 2012 behaalde zij de Master Practitioner NLP bij de Mind Academy. Daarnaast volgde zij cursussen en workshops op het gebied van groepsdynamica, verandermanagement, intuïtieve ontwikkeling, meditatie en leiderschap. De focus ligt voor Josien op OKE zijn en hier optimaal van kunnen genieten.

Voor uitgebreide informatie over de opleidingen en werkervaring van Josien Dekker, kunt u kijken naar haar Resume of CV.