Partners

OKE Training en Advies werkt, waar nodig, met  andere deskundigen en beschikt  over een breed netwerk van specialisten en is lid van het  Orbis Transformationeel Coachnetwerk en De Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling (NVP).

Daarbij maakt OKE Training en Advies onderdeel uit van Het Groei Atelier, hét coachbureau voor twintigers en dertigers.


Partners:

Carin Tiggeloven, Journalistieke Producties en Communicatie Advies
Carin Tiggeloven is journalist en gespreksleider en geeft trainingen (presentatie- en interviewtechnieken, debatteren). OKE Training en Advies werkt graag samen met Carin vanwege haar uitgebreide ervaringen op het gebied van communicatie, leiderschap en journalistiek.

Maryse Maakt Muziek&zo
OKE Training en Advies heeft Maryse Alders leren kennen als muzikale kookwekker. Op een seminar met verschillende soorten workshops zorgde Maryse Maakt Muziek&zo, met haar viool en op de piano voor het sein bij het wisselen van de workshops. OKE Training en Advies werkt werkt graag met Maryse samen omdat zij door haar  improvisatie en muzikale talent, mensen in beweging kan zetten.

Lepke, bureau voor interne communicatie en coaching
Henriette Schaapman is de drijvende kracht achter Lepke. OKE Training en Advies kent haar als een sensitieve en heldere schrijfster. Wij zijn gegrepen door haar kunst in het doorvoelen van situaties, gevoelens en sfeer en deze kunnen verwoorden. Lepke werkt, net als OKE Training en Advies, op basis van het transformationeel coachen.

Groenendijk & Kloppenburg Advocaten
Waar het gaat om specifieke juridische zaken werkt OKE Training en Advies samen met mevrouw M. Bouwhuis (advocaat).