Referenties

PostNL; Data & Document Management – Bas Elisen (HR Directeur)
Opdracht: Coördinator Professional Development en Organisatieontwikkeling
"Josien Dekker heeft op interim basis inhoud gegeven aan o.a. de management development van PostNL D&DM. Ze heeft in een relatief korte periode erg veel “neergezet” zoals successionplanning, opleidingsprogramma’s en loopbaanadvies. Josien heb ik leren kennen als een professional met erg veel passie en drive, maar ook met een nuchtere Friese insteek.  Josien kan zich goed en snel invreten in de materie en heeft in korte termijn veel toegevoegde waarde geleverd in de ogen van het senior management. Josien is breed inzetbaar; ik kan haar van harte aanbevelen voor diverse HR challenges".

PostNL – Riet Blom (HR manager)
Opdracht: Senior HR adviseur PostNL hoofdkantoor
"Josien is een zeer gekwalificeerde senior HR adviseur, die snel haar weg in de organisatie weet te vinden en haar opdracht, en meer dan dat, op een zeer professionele wijze uitvoert. Een uiterst verzorgde persoon, die snel in alle lagen van de onderneming contact maakt en tot zaken komt. Daarbij draagt zij zorg voor een goede overdracht en borging van haar werkzaamheden. Kortom een aanrader”.

Dura Vermeer – Marthijn van der Broeck (HR adviseur)
Opdracht: HR adviseur 
“Josien Dekker van OKE Training en Advies heeft mij ondersteund tijdens een reorganisatie van een werkmaatschappij. Door haar kennis van het HR vak, aangevuld met een enorme drive, was zij direct inzetbaar en was zij in staat zonder al te veel instructie snel ingewikkelde dossiers op te pakken. Daarnaast is Josien als collega zeer prettig om mee samen te werken. Door haar professionele manier van werken en presentatie werd zij binnen het bedrijf direct opgenomen als een collega en door het MT gezien als een kundig sparringpartner. Wanneer ik weer eens voor een dergelijke klus zou staan en daarvoor expertise in zou moeten huren, zou ik zeker contact met OKE Training en Advies opnemen”

International Business and Management Studies (IBMS) – Hester Lentz (Beleidsmedewerker Onderwijszaken Academie Marketing & Commerce)
Opdracht: Workshop/teambuilding april 2010, door Josien Dekker & Carin Tiggeloven
“OKE Training en Advies kon op korte termijn een training verzorgen voor onze opleiding. De trainers waren direct bij het proces betrokken en toonde initiatief voor het uitwerken van de ideeën voor de training. De samenwerking was direct prettig en de communicatie verliep naar wens. Ik vond het fijn om met OKE Training en Advies samen te werken en hun aanpak heeft gezorgd voor een afwisselende en helder opgezette training. Gedurende de training waren de trainers de hele dag actief betrokken bij het team en gaven hen gedurende de dag feedback. Door de afwisseling van actief werken in kleine groepen en gezamenlijke “energizers” bleef iedereen bij de les en heerste er een goede sfeer. De dag werd door het gehele team als positief en nuttig ervaren.”